Ontwerp zonder titel.png

Jolande Vos

ACC GECERTIFICEERD COACH

LEID JE LEVEN VANUIT JE HART + VINDT ANTWOORDEN OP VRAGEN + KOM IN BALANS

Sparren? Bel me!

Wat is coaching?

"ICF defines coaching as partnering with clients in a thought-provoking and creative process that inspires them to maximize their personal and professional potential."

International Coaching Federation

Als coach sta ik naast je als een gelijkwaardige partner en begeleid het proces. Ik leg daarbij focus op bewustwording, inzichten en acties, zodat jij uiteindelijk je doelen behaalt. 

Ik ben er om vragen te stellen die prikkelen. Ik luister met aandacht naar wat je vertelt (en niet vertelt), verken samen met jou je wereldbeeld en ondersteun je om de leermogelijkheid te ontdekken.

Coaching is een proces waarbij jij als coachee je ideale zelf ontdekt;

jouw waarden, passies, identiteit en hoop voor de toekomst.

Bekijk het aanbod

Waar kan coaching mij bij helpen?

Acquisitiegesprekken(2).png
Acquisitiegesprekken(21).png
Acquisitiegesprekken(3).png
Acquisitiegesprekken(23).png
Acquisitiegesprekken(4).png
22.png

COACHING

7.png

PERSOONLIJKE COACHING

Of je nu beter om wil leren gaan met een hoge werkdruk, je grenzen wil leren bewaken, helderheid en focus aan wil brengen in je dagelijkse werk of er gewoon aan toe bent om persoonlijk en professioneel te groeien; samenwerken met een coach brengt je (sneller) naar een hoger niveau!

Meer weergeven
Ohzomooi - Jolande-28.jpg

EXECUTIVE COACHING

Misschien ben je nog zoekende naar je eigen, authentieke leiderschapsstijl. Misschien ben je op zoek naar een klankbord en feedback als het aankomt op moeilijke situaties. Of wil je gewoon beter worden in het creëren van vertrouwen en respect in je team. Wat jouw uitdaging ook is; gun jezelf ondersteuning in je proces.

Meer weergeven

Coachees aan het woord

"In maar een paar sessies heeft Jolande mij gecoacht naar het definiëren van mijn waarden en kwaliteiten, zodat ik mijn verhaal goed vorm kan geven. Ze schakelde af en toe van coach naar trainer en weer terug. Sommige sessies waren heel praktisch en weer andere waren vooral fijne gesprekken. Die afwisseling vond ik heel fijn. Jolande begeleidde me steeds naar de antwoorden op mijn vragen die ik eigenlijk zelf wel al wist, maar waarvan het fijn was om die met iemand buiten mijn inner circle te bespreken. Take away uit de sessies is: Jij bent van waarde, geloof in je eigen kracht en volg je hart!"

YENNEKE, PRODUCT & BUSINESS UNIT MANAGER

Ontwerp zonder titel(24).png

Persoonlijk contact?

Vind je het prettig om je verhaal of jouw vraag aan me voor te leggen?
Neem dan telefonisch contact op, of stuur me een bericht via de contactpagina.