Ohzomooi - Jolande-43.jpg

aangenaam.

Training en coaching voor organisaties die het beste uit zichzelf, hun medewerkers en de klantrelaties willen halen.

INSPIREREND + PRIKKELEND + POSITIEF

Onze visie

Écht aangenaam contact met een ander bestaat uit twee aspecten; vaardigheden (doorvragen, luisteren, kunnen leiden en sturen in een gesprek, etc), en uit een bewustzijn van zelf en de ander (emotionele intelligentie).

Denk bijvoorbeeld aan een boze klant die belt, of een acquisitiegesprek dat niet lekker loopt. Wat gebeurt er dan? Waar komt dat door? Door inzicht te krijgen in hoe jij daarmee omgaat en wat je daarin kunt veranderen, verhoog je je effectiviteit.

Wanneer vaardigheden en bewustzijn samenkomen, ontstaat er iets bijzonders in de manier waarop we communiceren. Elke training bij aangenaam is daarom boordevol met (inter)actie, maar ook met veel reflectie over wie jij bent en wat je teweeg brengt bij interne en externe klanten.

Diensten

Persoonlijk en professioneel groeien? Bekijk ons aanbod of neem direct contact op.

ALLE
TRAININGEN
TEAMCOACHING-
EN ONTWIKKELING
Ontwerp%20zonder%20titel(24)_edited.jpg
PERSOONLIJKE COACHING
 
Blended learning

100% MAATWERK

Elke training snijden we 100% op maat. We nemen uitgebreid de tijd om ons te verdiepen in jullie vraag, markt, team en doelstellingen. We slaan graag spijkers op z'n kop.

ERVARINGSGERICHT LEREN

Theorie is leuk, maar zelf ervaren is leuker én leerzamer. Alle trainingen zijn daarom ervaringsgericht opzet; ervaren door veel te doén. Lekker praktisch en (inter)actief!

BLENDED LEARNING

Om het leer-effect te vergroten hebben we naast de offline trainingen ook een online leeromgeving. Zo wordt de impact van je training groter - en dus ook het rendement.

GECERTIFICEERDE COACH-TRAINERS

Je zet niet zomaar de eerste-de-beste voor je team neer. Je wil professionele trainers met verstand van zaken. Daarom zijn al onze coach-trainers gecertificeerd door ICF.

NIET TEVREDEN? GELD TERUG

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Kwaliteit is niet voor niks één van onze kernwaarden. Daarom durven we best af te spreken; niet tevreden? Geld terug.

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief

Ontvang de laatste inzichten en tips en groei persoonlijk & professioneel

Geef de groei door

We zijn enorm betrokken. Niet alleen bij onze klanten en hun groei, maar ook bij de wereld om ons heen. Daarom doneren we 1 boom (zaailing) per deelnemer aan Stichting Haribon in de Filipijnen, en dragen zo bij aan de herbebossing van het Filipijnse regenwoud en de mangroven.

 

In 2019 hebben we 160 bomen gedoneerd in naam van 160 deelnemers. Zo geven we de groei symbolisch door.

Deze organisaties zijn al aangenaam verrast

Klanten aan het woord

"Aangenaam samenwerken en resultaten boeken begint bij maatwerk. Heb je een specifieke uitdaging met je team? Werkt het in jouw organisatie of markt nét even anders? Geen probleem. Samen onderzoeken we exact welke vaardigheden, kennis en mindset er nodig is om grootse resultaten te behalen. Nieuwsgierig naar het aanbod."

BÜLENT SEL, ALGEMEEN DIRECTEUR ZEGRO

Aangenaam in beeld

Expertises

Certificeringen

KLANTGERICHTHEID

VERKOOPGESPREKKEN

PSYCHOLOGIE VAN ACQUISITIE

EMOTIONELE INTELLIGENTIE

TEAMONTWIKKELING

TRANSFORMATIONELE COACHING

Contact

​AANGENAAM TRAINING & COACHING

STADSERF 2

4811 XS BREDA

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring