Bewegend logo 500x500 px(2).gif
Ohzomooi - Jolande-6.jpg

groei,

van binnenuit

Leer meer over coaching

Haal alles eruit

COACHING ALS KATALYSATOR VAN VERANDERING EN GROEI

Veranderen is vaak knap ingewikkeld. Vraag het maar aan iedereen die ooit heeft geprobeerd om van loopbaan te veranderen, een slechte gewoonte af te leren of een relatie te verbeteren.

 

En toch is het cruciaal om te veranderen als je je volledige potentieel wil benutten en je doelen wil bereiken, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Wie wil je zijn? Wat wil je doen in je leven en werk? Wat heb je nodig om dat te kunnen bereiken? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Dit zijn allemaal vragen waarbij een coach je kan ondersteunen.

 

Valt het je op dat ik niet het woord ‘helpen’, maar ‘ondersteunen’ gebruik? Een coach is er namelijk niet om jou te vertellen wat je moet doen. Wij zijn er om vragen te stellen die prikkelen. We zijn er om met aandacht te luisteren naar wat je vertelt (en niet vertelt), je wereldbeeld te verkennen en je te ondersteunen om de leermogelijkheid te ontdekken.

 

Coaching ondersteunt met uitdagingen die variëren van heel groot (ik ben ontevreden met mijn carrière) tot relatief klein (ik zou graag anders met een situatie om willen gaan). Wat jouw uitdaging ook is, coaching is een proces waarbij jij de beste versie van jezelf verder ontdekt; jouw waarden, passies, identiteit en hoop voor de toekomst.

Waar kan coaching mij bij helpen?

17.png

MAAK EEN AFSPRAAK

20.png

MAAK EEN AFSPRAAK

21.png

MAAK EEN AFSPRAAK

Acquisitiegesprekken(23).png

MAAK EEN AFSPRAAK

19.png

MAAK EEN AFSPRAAK

22.png

MAAK EEN AFSPRAAK

Persoonlijke Coaching

Ontwerp zonder titel(16).png

PERSOONLIJKE COACHING

Of je nu beter om wil leren gaan met een hoge werkdruk, je grenzen wil leren bewaken, helderheid en focus aan wil brengen in je dagelijkse werk of er gewoon aan toe bent om persoonlijk en professioneel te groeien; samenwerken met een coach brengt je (sneller) naar een hoger niveau!

Meer weergeven
2.png

EXECUTIVE COACHING

Misschien ben je nog zoekende naar je eigen, authentieke leiderschapsstijl. Misschien ben je op zoek naar een klankbord en feedback als het aankomt op moeilijke situaties. Of misschien wil je gewoon beter worden in het creëren van vertrouwen en respect in je team. Wat jouw uitdaging ook is; gun jezelf ondersteuning in je proces.

Meer weergeven

Expertises

Certificeringen

KLANTGERICHTHEID

VERKOOPGESPREKKEN

PSYCHOLOGIE VAN SALES

EMOTIONELE INTELLIGENTIE

TEAMONTWIKKELING

TRANSFORMATIONELE COACHING

ACC_WEB_White.png

Contact

​AANGENAAM TRAINING & COACHING

STADSERF 2

4811 XS BREDA