Acquisitiegesprekken.png

Steeds vaker kiezen onze klanten business-partners zoals ze hun relationele partner zouden kiezen. In de hectische economie van vandaag is het ontwikkelen van vertrouwen tussen organisaties belangrijker dan ooit geworden. Maar hoe wordt je een Trusted Business Partner en onderscheid je jezelf in de markt op persoonlijk niveau?

Deze training is bedoeld voor iedereen die een rol als relatiebeheerder, accountmanager of vast contactpersoon. Wil jij je bestaande relaties versterken en verder uitbouwen? Wil je de klantloyaliteit verhogen en een verpletterende indruk maken? Wil jij dé businesspartner zijn waar jouw klant contact mee opneemt bij belangrijke beslissingen of vragen? Wordt aangenaam verrast tijdens de training Trusted Business Partnership!

Trusted Business Partnership

Kopie van Zonder titel(5).png
Check.png

100% MAATWERK

ERVARINGSGERICHT LEREN

Check.png
Check.png

BLENDED LEARNING

Check.png

GECERTIFICEERDE COACH-TRAINERS

Dit leer je

 • Profileer jezelf tijdens het gesprek als expert

 • Krijg inzicht in de verschillende communicatiestijlen

 • Stem af op verschillende klanttypes & stijlen

 • Creëeren en verliezen van vertrouwen (do's & dont's)

 • Vergroot je emotionele intelligentie in gesprekken

 • Opbouwen logische gespreksstructuur

 • Volledig kunnen inventariseren van het vraagstuk van je klant

 • Luisteren als een pro

 • Maatwerk mogelijk

Dit krijg je

 • Training in kleine groepen (max. 8 pers.) met veel individuele aandacht

 • Online leeromgeving met voorbereidende opdrachten

 • Ontspannen oefenen met een ervaren trainingsacteur

 • Na afloop ontvangt elke deelnemer een persoonlijk actieplan

 • Extra ondersteuning in de vorm van tips & advies door de trainer via e-mail of telefoon, tot 6 maanden na de training.

Investering

€ 2.150 per dag / per groep, exclusief BTW en reiskosten, inclusief inzet trainingsactrice. Van de exacte invulling maken we maatwerk!

Blue Ocean Photo Summer Instagram Post(2

JOLANDE VOS

TRAINER & COACH

De trainer

Aangenaam, mijn naam is Jolande Vos. Sinds 2014 geef ik trainingen zoals Trusted Business Partnership en acquisitie in het bedrijfsleven. Omdat ik een tikje eigenwijs en behoorlijk ambitieus ben, doe ik dat sinds 2018 als ondernemer. De belangrijkste les die ik in ruim 20 jaar sales ervaring heb geleerd, is dat het vertrouwen van je klant in jou het fundament is voor een loyale, vruchtbare klantrelatie. 

Ik ben Associate Certified Coach (ACC) en aangesloten bij ICF (International Coaching Federation). Empathisch, doortastend en praktisch zijn woorden die mij goed omschrijven. In mijn vrije tijd kweek ik tomaten in mijn achtertuin, ben ik een enorme Marvel-fan en kan ik Coolio's Gangsta's Paradise woord voor woord meezingen.

Kopie van Zonder titel(5).png

Heb je een nieuwe medewerker in je team? Zie je potentie voor verdere groei bij één van je medewerkers, en wil je hem/haar hierin faciliteren? Of wil je je team weer even een positieve boost geven in de praktijk zodat de puntjes weer op de 'i' worden gezet? EmPowerment Coaching is het antwoord!

Je medewerker krijgt 1 uur individuele coaching op de werkplek, zodat hij/zij het geleerde direct kan toepassen in de praktijk. Jouw medewerker krijg direct inzicht in de sterke en te ontwikkelen punten, en ontvangt na afloop van deze positieve boost een mini-persoonlijk actieplan.

EmPowerment Coaching

INDIVIDUELE COACHING VOOR JE MEDEWERKER

Investering

€ 95 per uur / per medewerker,

exclusief BTW en reiskosten. Maatwerk mogelijk!

Direct contact?

Ben je op zoek naar maatwerk? Wil je graag de specifieke behoefte van jouw team voorleggen?
Neem contact op, en dan brainstormen we vrijblijvend over de mogelijkheden.